WIELKANOC

wielkanocne ciasto
Puszyste, mięciutkie i aromatyczne, intensywnie cytrynowe ciasto, które zachwyci wszystkich wielkanocnych gości.
ćwikła
Buraki z chrzanem, które są świetnym dodatkiem niemalże do wszystkiego - warzywnych pasztetów, kanapek, wegańskich wędlin czy kiełbasek, a także
wegańskie drożdżowe bułeczki
Mega chrupiące z zewnątrz, delikatne w środku, lekko słodkie, z posmakiem anyżu w tle. I w 100% wegańskie!
boczniaki
Boczniaki, które można podać na ciepło, na przykład z czarnym ryżem, kaszą czy makaronem, ale również na zimno z pieczywem.
pieczone ziemniaki
Pieczone ziemniaki, inspirowane prowansalskimi polami lawendy, które wypełnią Twój dom przepięknym zapachem!
pasztet soczewicowy
Perfekcyjny roślinny pasztet ze słodką, figową warstwą na wierzchu. Prosty, szybki i absolutnie przepyszny!
mazurek
Obłędny mazurek z karmelowym kremem. Ekspresowy, bezglutenowy, z minimalną ilością cukru i ekstra kruchy.
brownies
Brownies bez glutenu, na bazie ciecierzycy, dyni i mąki gryczanej z przepyszną polewą kawowo-orzechową. Bardzo proste i szybkie ciasto.
Cudowne, miękkie ciasteczka, mocno cytrynowe, z posmakiem maku. Głównym składnikiem jest tutaj ciecierzyca, której w smaku nie wyczujecie choćbyście nie
Przepyszne brownie z ciecierzycy - wilgotne i zbite w środku. Upieczone bez użycia mąki i bez żadnego dodatku cukru, cała