WIELKANOC Najlepsze wegańskie ciasto cytrynowe Puszyste, mięciutkie i aromatyczne, intensywnie cytrynowe ciasto, które zachwyci wszystkich wielkanocnych gości. Ćwikła z chrzanem Buraki z chrzanem, które są świetnym dodatkiem niemalże do wszystkiego - warzywnych pasztetów, kanapek, wegańskich wędlin czy kiełbasek, a także Wegańskie bułeczki drożdżowe z anyżem w wersji mini Mega chrupiące z zewnątrz, delikatne w środku, lekko słodkie, z posmakiem anyżu w tle. I w 100% wegańskie! Chrzanowe boczniaki Boczniaki, które można podać na ciepło, na przykład z czarnym ryżem, kaszą czy makaronem, ale również na zimno z pieczywem. Prowansalskie pieczone ziemniaki z lawendą Pieczone ziemniaki, inspirowane prowansalskimi polami lawendy, które wypełnią Twój dom przepięknym zapachem! Idealny soczewicowy pasztet z figową glazurą Perfekcyjny roślinny pasztet ze słodką, figową warstwą na wierzchu. Prosty, szybki i absolutnie przepyszny! Gryczany mazurek z kremem karmelowym Obłędny mazurek z karmelowym kremem. Ekspresowy, bezglutenowy, z minimalną ilością cukru i ekstra kruchy. Brownies bezglutenowe z polewą kawowo-orzechową Brownies bez glutenu, na bazie ciecierzycy, dyni i mąki gryczanej z przepyszną polewą kawowo-orzechową. Bardzo proste i szybkie ciasto. Cytrynowo-makowe ciasteczka z ciecierzycy Cudowne, miękkie ciasteczka, mocno cytrynowe, z posmakiem maku. Głównym składnikiem jest tutaj ciecierzyca, której w smaku nie wyczujecie choćbyście nie Wegańskie brownie bez cukru i bez mąki Przepyszne brownie z ciecierzycy - wilgotne i zbite w środku. Upieczone bez użycia mąki i bez żadnego dodatku cukru, cała 1 2 Next »