WIELKANOC

boczniaki
Boczniaki, które można podać na ciepło, na przykład z czarnym ryżem, kaszą czy makaronem, ale również na zimno z pieczywem.
pieczone ziemniaki
Pieczone ziemniaki, inspirowane prowansalskimi polami lawendy, które wypełnią Twój dom przepięknym zapachem!
pasztet soczewicowy
Perfekcyjny roślinny pasztet ze słodką, figową warstwą na wierzchu. Prosty, szybki i absolutnie przepyszny!
mazurek
Obłędny mazurek z karmelowym kremem. Ekspresowy, bezglutenowy, z minimalną ilością cukru i ekstra kruchy.
brownies
Brownies bez glutenu, na bazie ciecierzycy, dyni i mąki gryczanej z przepyszną polewą kawowo-orzechową. Bardzo proste i szybkie ciasto.
Cudowne, miękkie ciasteczka, mocno cytrynowe, z posmakiem maku. Głównym składnikiem jest tutaj ciecierzyca, której w smaku nie wyczujecie choćbyście nie
Przepyszne brownie z ciecierzycy - wilgotne i zbite w środku. Upieczone bez użycia mąki i bez żadnego dodatku cukru, cała
Wegańskie ciasto drożdżowe z dużą ilością przepysznej kruszonki!
Pasztet warzywny na bazie białej fasoli i komosy ryżowej, z gruszką oraz ze świątecznym akcentem w postaci maku.