SZYBKIE – DO 25 MINUT

sos rabarbarowy
Kwaskowato-słodkawy sos z rabarbaru, który świetnie pasuje do pieczonych warzyw, klopsików szwedzkich, roślinnych "mięs" i wielu, wielu innych rzeczy.
kalafior w sosie słodko-kwaśnym
Lekko chrupiące różyczki kalafiora w gęstym, słodko-kwaśnym sosie z sezamem, posypane posiekaną dymką, czyli pomysł na niecodzienne wykorzystanie kalafiora inspirowany
racuchy z rabarbarem
Przepyszne racuszki, jednocześnie słodkie i kwaskowate, puszyste i miękkie, bez mleka, bez jajek, bezproblemowe w smażeniu - czy można chcieć
curry z cukinią
Cukiniowe czerwone curry z pomidorami, mleczkiem kokosowym i ciecierzycą, które świetnie sprawdzi się na szybki obiad. 
wegański makaron z łososiem
Makaron z kaparami, rukolą, oliwą oraz marynowaną marchewką o smaku wędzonego łososia.
komosa ryżowa z rabarbarem i bazylią
Prosty przepis na niecodzienną sałatkę z komosy ryżowej z wykorzystaniem krótko podsmażonego na patelni rabarbaru i świeżych listków bazylii.
makaron ze szparagami
Sezonowy makaron z zielonymi szparagami w kremowym, cytrynowym sosie, posypany wegańskim parmezanem.
budyń owsiany
Gęsty, kremowy budyń z płatków owsianych z kawowym sosem. Jest tak pyszny i prosty, że mogłabym go jeść codziennie. Świetnie
wegański makaron
Ekspresowy wegański makaron, czyli pomysł na obiad w 15 minut! Z podsmażonym na patelni porem i pieczarkami oraz prostym, kremowym
ziemniaki
Ziemniaki w kremowym, orzechowym sosie, które smakują po prostu obłędnie! Wielbiciele masła orzechowego - koniecznie musicie wypróbować.