SZYBKIE – DO 25 MINUT

sałatka ziemniaczana
Kolorowa sałatka ziemniaczana z rzodkiewką, groszkiem, czerwoną cebulą i kwaskowatym, musztardowym sosem na bazie oliwy. Gotowa w 25 minut!
chrupiący bakłażan
Z pomocą tego przepisu wyczarujecie idealnie chrupiące z zewnątrz i cudownie rozpływające się wewnątrz kawałki bakłażana!
puree z groszku
Czosnkowe puree z groszku z kokosową nutą, którego dodatek przekształci zwyczajny obiad w niezwykłe danie!
makaron z tofubekonem
Obłędny makaron z idealnie chrupiącym bekonem z tofu oraz groszkiem, który przygotujesz w nie więcej niż 25 minut!
sałatka z arbuzem
Totalnie prosta do przygotowania letnia sałatka z arbuzem, która świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu lub lekki lunch czy
kanapka z jajkiem
Wegańska alternatywa dla kanapek z jajkiem, której smak naprawdę przypomina oryginał!
owsianka kalafiorowa
"Owsianka" z kalafiora, która zaskakuje swoim smakiem! Niskokaloryczna, niskowęglowodanowa i bardzo zdrowa.
steki z arbuza
Steki z arbuza, czyli pomysł na przyrządzenie arbuza w wersji wytrawnej, który, mimo, że może wydawać się dziwny, jest naprawdę
smoothie bowl
Pomysł na przepyszne, letnie śniadanie, które smakuje jak waniliowe lody, a przy okazji jest bardzo zdrowe i sycące.
makaron z kalarepą
Penne w cudownie kremowym, ostrym, orzechowym sosie z cukinią i kalarepką, którą wykorzystujemy tutaj w całości, z liśćmi!