SZYBKIE – DO 25 MINUT Sałatka ziemniaczana inaczej Kolorowa sałatka ziemniaczana z rzodkiewką, groszkiem, czerwoną cebulą i kwaskowatym, musztardowym sosem na bazie oliwy. Gotowa w 25 minut! Chrupiący bakłażan w sezamowej panierce Z pomocą tego przepisu wyczarujecie idealnie chrupiące z zewnątrz i cudownie rozpływające się wewnątrz kawałki bakłażana! Puree z groszku z kokosową nutą Czosnkowe puree z groszku z kokosową nutą, którego dodatek przekształci zwyczajny obiad w niezwykłe danie! Makaron z chrupiącym tofubekonem i groszkiem Obłędny makaron z idealnie chrupiącym bekonem z tofu oraz groszkiem, który przygotujesz w nie więcej niż 25 minut! Sałatka z arbuzem i kaszą jaglaną Totalnie prosta do przygotowania letnia sałatka z arbuzem, która świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu lub lekki lunch czy Kanapki w awojajkiem Wegańska alternatywa dla kanapek z jajkiem, której smak naprawdę przypomina oryginał! „Owsianka” kalafiorowa kokosowo-waniliowa (keto) "Owsianka" z kalafiora, która zaskakuje swoim smakiem! Niskokaloryczna, niskowęglowodanowa i bardzo zdrowa. Wegańskie steki z arbuza Steki z arbuza, czyli pomysł na przyrządzenie arbuza w wersji wytrawnej, który, mimo, że może wydawać się dziwny, jest naprawdę Quinoa smoothie bowl pełna zdrowia Pomysł na przepyszne, letnie śniadanie, które smakuje jak waniliowe lody, a przy okazji jest bardzo zdrowe i sycące. Orzechowy makaron z kalarepą i cukinią Penne w cudownie kremowym, ostrym, orzechowym sosie z cukinią i kalarepką, którą wykorzystujemy tutaj w całości, z liśćmi! « Previous 1 2 3 4 … 6 Next »