SZYBKIE – DO 25 MINUT Boczniaki à la gyros z tzatzikami Boczniaki udające gyrosa podane z tzatzikami na sojowym jogurcie, czyli tradycyjne mięsne danie w 100% roślinnej wersji! Chrzanowe boczniaki Boczniaki, które można podać na ciepło, na przykład z czarnym ryżem, kaszą czy makaronem, ale również na zimno z pieczywem. Fusilli tofunese Fusilli tofunese to wegańska wariacja na temat spaghetti bolognese. Mięso w sosie zastępuje pokruszone tofu. Danie gotowe w 20 minut! Sałatka z fenkułem i burakiem w kardamonowym sosie Niecodzienna sałatka, w której słodkawy burak, anyżkowy fenkuł, gorzkawe orzechy włoskie oraz kardamon łączą się w niezwykłą całość! Pasta z groszku z bazylią Banalnie prosta do przygotowania pasta z groszku, z dużą ilością bazylii. Świetna na kanapki lub jako dip do warzyw. Sałatka ziemniaczana inaczej Kolorowa sałatka ziemniaczana z rzodkiewką, groszkiem, czerwoną cebulą i kwaskowatym, musztardowym sosem na bazie oliwy. Gotowa w 25 minut! Chrupiący bakłażan w sezamowej panierce Z pomocą tego przepisu wyczarujecie idealnie chrupiące z zewnątrz i cudownie rozpływające się wewnątrz kawałki bakłażana! Puree z groszku z kokosową nutą Czosnkowe puree z groszku z kokosową nutą, którego dodatek przekształci zwyczajny obiad w niezwykłe danie! Makaron z chrupiącym tofubekonem i groszkiem Obłędny makaron z idealnie chrupiącym bekonem z tofu oraz groszkiem, który przygotujesz w nie więcej niż 25 minut! Sałatka z arbuzem i kaszą jaglaną Totalnie prosta do przygotowania letnia sałatka z arbuzem, która świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu lub lekki lunch czy 1 2 3 … 5 Next »