ŚNIADANIA

łososiowa marchewka
Marchewka o smaku wędzonego łososia, która świetnie nadaje się na kanapki, do sałatki czy do makaronów.
budyń owsiany
Gęsty, kremowy budyń z płatków owsianych z kawowym sosem. Jest tak pyszny i prosty, że mogłabym go jeść codziennie. Świetnie
jabłka w cieście
Jabłka w cieście, czyli przepis na pyszne weekendowe śniadanie. Albo na deser. Albo przekąskę. Są bardzo łatwe do zrobienia, a
drożdżówki
Przepyszne, puchate, wegańskie drożdżówki z owocami i masą kruszonki, w odrobinę zdrowszej wersji, bo z dodatkiem mąki orkiszowej.
pasztet soczewicowy
Perfekcyjny roślinny pasztet ze słodką, figową warstwą na wierzchu. Prosty, szybki i absolutnie przepyszny!
Pieczona ciecierzyca, która zastąpi płatki śniadaniowe. W dwóch wersjach smakowych - kakaowej i cynamonowej. Chrupiąca i przepyszna!
Omlet bezglutenowy, bez użycia jajek. Pyszny i puszysty, czyli wegańsko bez kompromisów!
Pasztet warzywny na bazie białej fasoli i komosy ryżowej, z gruszką oraz ze świątecznym akcentem w postaci maku.
Pasta z czerwonej fasoli z dodatkiem czarnej soli kala namak dla odrobinę jajecznego aromatu oraz kaparów, które razem z czosnkiem
Puchaty, wegański, bezglutenowy i w dodatku bezcukrowy omlet z rozpływającym się jabłkiem.