PRZEKĄSKI Chrupiący groch Zdrowsza, chrupiąca przekąska do wieczornego filmu lub serialu. Wymaga tylko namoczenia grochu przez parę godzin i podsmażenia go na patelni. Pasta z groszku z bazylią Banalnie prosta do przygotowania pasta z groszku, z dużą ilością bazylii. Świetna na kanapki lub jako dip do warzyw. Chrupiący bakłażan w sezamowej panierce Z pomocą tego przepisu wyczarujecie idealnie chrupiące z zewnątrz i cudownie rozpływające się wewnątrz kawałki bakłażana! Fava, czyli grecka pasta z grochu asta z grochu, grecka fava, to świetna alternatywa dla hummusu. Może być pastą do kanapek, dipem do warzyw a nawet Frytki z kalarepy z jogurtowym dipem curry Frytki z kalarepy z delikatną panierką z mąki z ciecierzycy, podane z jogurtowym dipem curry. Świetne jako przekąska czy dodatek Orkiszowe drożdżówki z truskawkami i kruszonką Przepyszne, puchate, wegańskie drożdżówki z owocami i masą kruszonki, w odrobinę zdrowszej wersji, bo z dodatkiem mąki orkiszowej. Podpłomyki z zatarem Bardzo proste i szybkie podpłomyki z zatarem (arabską mieszanką z ziół i sezamu), które nie mogą się nie udać. Sezamowe ciasteczka z ciecierzycy Kruche i mocno sezamowe ciasteczka, których głównym składnikiem jest ciecierzyca! Przepyszne i gotowe do jedzenia w maksymalnie 35 minut. Cytrynowo-makowe ciasteczka z ciecierzycy Cudowne, miękkie ciasteczka, mocno cytrynowe, z posmakiem maku. Głównym składnikiem jest tutaj ciecierzyca, której w smaku nie wyczujecie choćbyście nie Chrupiąca ciecierzyca śniadaniowa na 2 sposoby Pieczona ciecierzyca, która zastąpi płatki śniadaniowe. W dwóch wersjach smakowych - kakaowej i cynamonowej. Chrupiąca i przepyszna! 1 2 Next »