DODATKI

szybka focaccia
Delikatna, puszysta, mięciutka, idealna! Focaccia dokładnie taka jak z włoskiej piekarni, która nie wymaga dużo czasu ani pracy.
ćwikła
Buraki z chrzanem, które są świetnym dodatkiem niemalże do wszystkiego - warzywnych pasztetów, kanapek, wegańskich wędlin czy kiełbasek, a także
pilaf z granatem
Ryż w aromatycznych przyprawach, z podsmażoną cebulą i czosnkiem, dopełniony kwaśnym granatem i orzechami laskowymi.
brukselka z granatem
Delikatnie chrupiąca brukselka z mocno chrupiącymi pestkami granatu i dodatkiem sezamu. Gotowa w 15 minut.
ciecierzyca z porem
Przepis, dzięki któremu Twoja ciecierzyca już nigdy nie będzie nudna! Wystarczy 10 minut, por, oliwa i czosnek.
pieczona rzodkiewka
Delikatna, miękka, rozpływająca się w ustach pieczona rzodkiewka z imbirem i dodatkiem podprażonego sezamu.
boczniaki gyros
Boczniaki udające gyrosa podane z tzatzikami na sojowym jogurcie, czyli tradycyjne mięsne danie w 100% roślinnej wersji!
boczniaki
Boczniaki, które można podać na ciepło, na przykład z czarnym ryżem, kaszą czy makaronem, ale również na zimno z pieczywem.
pieczone ziemniaki
Pieczone ziemniaki, inspirowane prowansalskimi polami lawendy, które wypełnią Twój dom przepięknym zapachem!
wegański parmezan
Ten wegański parmezan to świetny sposób na przemycenie do diety super zdrowego siemienia lnianego w przepysznie smakującej formie.