BEZGLUTENOWE Imbirowa fasolka szparagowa z jarmużem Prosty dodatek do obiadu lub lekka przekąska, która nie wymaga dużo czasu ani pracy. Alternatywa dla klasycznej, polskiej fasolki szparagowej Wegańskie faszerowane pieczarki „z serem” Pieczone pieczarki z banalnie prostym farszem z dodatkiem płatków drożdżowych, które zastępują ser. Wegańskie i bezglutenowe naleśniki ze szpinakiem Naleśniki bezglutenowe z mąki z ciecierzycy bez jajek i bez mleka. Z klasycznym szpinakowym farszem Prosty makaron z warzywami Makaron z czerwoną fasolą, kaparami, pomidorami i papryczką chili. Rozgrzewający i bardzo sycący, a zatem idealny na zbliżające się mroźne, Buraczane talarki Pieczone, chrupiące buraczki z dużą ilością majeranku i kminku. Świetne jako dodatek do obiadu. Sałatka z komosą ryżową i brokułem Jeśli szukacie pomysłu na przekąskę na zbliżająca się imprezę, to ta sałatka będzie idealna - szybka do przygotowania i powinna Obiad, który robi się sam, czyli pieczone warzywa Aromatyczne, mocno rozmarynowe, chrupiące warzywa. Jedyna praca jaką trzeba wykonać to pokrojenie warzyw i wymieszanie ich z oliwą oraz przyprawami. Makaron ze szpinakiem i suszonymi pomidorami Makaron ze szpinakiem z dodatkiem aromatycznych suszonych pomidorów i czarnych oliwek - bardzo proste danie, idealne gdy wracamy do domu Wegańska modra (nie)śląska kapusta Dzisiejszy przepis to jeden ze świetnych przykładów na to, że tradycyjne mięsne potrawy można przekształcić w wegańskie i cieszyć się Czosnkowa brukselka z sezamem Chrupiąca i mocno czosnkowa brukselka. Jeśli jesteście zrażeni wspomnieniem rozgotowanej i mdłej brukselki ze szkolnej stołówki, koniecznie spróbujcie przygotować ją « Previous 1 … 8 9 10 11 Next »